Fredag

Jag kommer inte riktigt igång.

Sitter på skolan och ska försöka skriva mitt arbete som ska in nästa vecka och visst jag har kommit igång men jag vet inte riktigt hur jag ska fortsätta. Blir galen. Ska redogöra om pedagogik och lek men även om läroplanen och styrdokument. Max tre sidor får vi skriva.
Jag kommer ju så klart att jobba rumpan av mig för att bli klar i tid. På fredag på basgruppsseminariet kommer vi att få lite feedback.
Det kommer bli bra inga problem. Ska i alla fall skriva lite i helgen också.

I går fick jag mejl från min handledare som jag ska ha nu på VFUn som är i tre dagar och jag fick plats i Hjärup på en förskola där. Och såklart så kommer de hålla på med spårbyggnad så alla tåg kommer vara inställda och ersättningsbussar kommer gå dessa tre dagar istället.
Jag hoppas i alla fall att handledaren som jag får är bra och att hon ser till att jag kommer in i arbetslaget.

Jag ska i alla fall vara på en 1-3 årsavdelning så jag ska låna hem böcker om småbarnspedagogik och läsa så jag blir lite insatt. Jag tänker inte slösa bort alla mina chanser denna gången för denna gången ska jag minsann bli godkänd på varenda en av mina VFUer. Jag klarar det här och jag ska som sagt vara en jobbig student.
Blir mycket rim och ramsor och fingerlekar. Kanske lite rörelse också. Beror hur mycket de håller på med sådant.

Häromdagen mejlade jag socialtjänsten och bad om ett möte och den 29 september ska jag dit. Dottern ska komma hem och det är bara så. Jag är trött på att bli straffad av dem att jag inte får ha min dotter hemma.
Och nästa månad är det igen dags för en hemtagningsbegäran och hoppas att vi får hem henne denna gången.

Fina älskling.

Blir så trött på att alltid behöva vrida och vända på varje krona. Jag vill inte behöva ansöka om CSN och dessutom så tror jag inte att jag heller kan göra det innan jag har fått mitt beslut hos Alfa kassan omprövat. Och dessutom så håller jag på med återbetalning hos dem så jag vet inte om de skulle bevilja det ändå. Bara problem hela tiden känns det som. Känns som att livet aldrig kan vara bra för mig utan att jag alltid måste ha det jobbigt.

Nej usch nu ska jag inte vara mer negativ. Ska ta och leta upp lite böcker jag kommer behöva till min skrivuppgift och sen ska jag bege mig hemåt och tvätta. Jippiiii…..

Ha en bra fredag alla.
blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *