Fredagen den 13

Idag är det fredagen den 13 och verkligen var det det för mig.
Bloggen var det fel på, ja sedan igår men det fortsatte idag.  Det fixades för en stund sedan.

Så tröttsamt att det händer ganska ofta nu.

Jag hade en visning och bussen var en halvtimme sen. På riktigt alltså. Men den busslinjen är alltid sen. Men just idag var den tvungen att vara sen. jaja det var ju ändå fler som var sena. Lägenheten var för liten den är bara 4 kvadrat större än den vi har nu. Och sen så spöregnade det också. Så ja en otursdag.

I tisdags var det alltså dags för förhandlingarna i kammarrätten om Izabella ska komma hem eller inte. Och då fick vi reda på att familjen som hon bor hos vill bli hennes familjehem om hon nu stannar.
Socialtjänsten vill att hon ska få fortsatt “vård” men hon behöver ingen vård överhuvudtaget. Vi kan väl få det här hemma. Nu kommer ju inte kammarrätten inte se till att slå socialtjänsten på fingrarna utan de kommer bara besluta om förvaltningsrättens beslut var rätt eller inte.
Jag hoppas att de river upp beslutet och ser till att Izabellas ord väger tyngre än socialtjänstens och att hon får komma hem nästa vecka. Ja vi alla väntar spänt nu att beslutet ska komma tillbaka positivt för oss föräldrar om drygt tre veckor. Jag hoppas faktiskt att hon kommer hem nästa vecka när vi ska på kalas och allt. Hade ju hoppats att hon skulle komma hem idag men det var bara ett önsketänkande.
Så jag ber er som läser att be för oss att Izabella ska komma hem till oss.  
Kammarrätten i Göteborg.

Igår hade Izabella en hälsoundersökning som socialtjänsten hade bokat och där fanns inga konstigheter. De ska skicka på min begäran en remiss till BUP för det privata företaget som gjorde hennes förra utredning.
Jag pratade även med socialsekreteraren då hon skjutsade mig till Talentbyrån där jag går på rusta och matcha genom Arbetsförmedlingen.
Både min syster och värdinnan som är Izabellas resurs just nu kom med förslaget att familjen kunde ha varit Izabellas stöd/kontaktfamilj men tyvärr kunde de inte åtta sig den rollen för de är jourhem och familjehem. Men hon höll med mig. Vi pratade även hur det skulle bli om/när Izabella ska komma hem så kommer det ske samma dag som förra gången hon var borta. Jag tycker det är en bra idé. Och jag hoppas verkligen att hon kommer hem.
På söndag är det igen dags för umgänge och denna gången kommer vi vara på Emporia. Det blir ju mycket bättre för de har dels gratis toaletter och så har de många fler affärer. Jag hoppas att detta blir det sista umgänget innan beslutet kommer för hon ska komma hem.

Finaste dotter du ska komma hem nästa vecka. Hoppas kammarrätten river upp förvaltningsrättens beslut.
Men nu ska jag se säsong 1 av Masked singer.

Arrividerci ciao/Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *