En helg i min hemstad Gävle… Förra helgen åkte jag och Evelina till Gävle vi kände för lite miljöombyte och vi saknade vår familj där uppe. Det var så skönt att bara få vara det är alltid så när vi ses lugnt och skönt med en massa mat och skratt precis vad vi behövde. Här hemma i Stockholm kör jag oftast på fullt ut med allt jag är så som person så det var semester för själen att få mysa med min mamma, pappa, mina fantastiska syskon och alla kusinerna till Evelina.

Det spelar ingen roll hur gammal jag blir så kommer jag alltid älska att ligga i mina föräldrars säng och titta på tv och bli lite bortskämd haha… Älskade den känslan som barn och den sitter fortfarande i och jag gör samma för mina barn.

Jag har lagt upp liter bilder som är tagna från Engesberg jag, mamma och pappa åkte dit på söndagen innan jag och Lina skulle med tåget hem jag har så många härliga barndomsminnen från den platsen och jag är som mina föräldrar vi älskar att sitta eller promenera vid vattnet. Lina hon var med sin kusin Angelina och shoppade på stan undertiden så jag fick chansen att rå om mamma och pappa lite själv också tid jag uppskattar så mycket i dag de är så fina båda två och jag vet att det låter klyschigt men jag kunde inte ha fått bättre föräldrar som jag älskar dem… Och nu har jag lovat mig själv att stanna upp lite mer då och då besöka min familj oftare för trots allt är det det som räknas, tid som jag värdersätter mest…

Tack Mamma och Pappa för en underbar helg tillsammans med er. Jag Älskar er så mycket <3

https://www.facebook.com/anna.hogstromjonsson.7/videos/524842228346977/?t=4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *