Glädje i livet med jakt och natur

Tänk på 7 måsten i livet för att livet ska bli enkelt. Tex naturliv är enkelt och gratis!

  1. Ha ett jobb som du trivs med och en bra chef om du är anställd. Gå ner också till att jobba 6 timmar per dag. För då kan du vara ute i naturen mer och koppla av tex så kan du ta ett luftgevär och ge dig ut på jakt ut i naturen.
  2. Spara till en buffert som du klarar dig på i minst 6 månader. En ekonomisk trygghet påverkar dig positivt och du har råd att separera och betala hyran själv eller byta jobb om du inte trivs. Tänk om du blir arbetslös vad händer då? Det tar tid innan man får besked om sjukersättning eller arbetslöshetsförsäkring. Därför är det lönt att spara en slant varje månad till sådana stunder. En bra tumregel är 10% av din lön varje månad och spara det första du gör varje månad, inte det som blir över.
  3. Se till att ha en hobby du trivs med här i livet. Har du ingen hobby så lever du inte punkt slut! En bra hobby är mer naturliv för du får frisk luft dessutom.
  4. Var noga med vem du tar lån i från. Är det låneförmedlare eller privatperson. Ta aldrig lån från en privatperson för man vet aldrig vad som händer. Du kan alltid låna från Reducero som är en oberoende låneförmedlare som behandlar din ansökan om att få långa hos flera banker, för att hitta det lån som passar dig allra bäst! Att ansöka från dem är helt kostnadsfritt.
  5. Omge dig bara med personer som ger dig energi. Detta kan låta som en kliché. Tänk dig om varje elak människa gjorde dig 365 dagar äldre skulle du då omge dig med 50 sådana som gjorde dig 50 år äldre på nolltid? Nej det skulle du inte, vad var det jag sa.
  6. Hämnas aldrig på människor för universum gör det åt dig. Om du hämnas tar du umiversums uppgift i från den. Universum hämnas 3 gånger värre än vad du någonsin kommer att klara av.
  7. Lär dig att älska för kärlek är den största energin som finns.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *