Favorit stället med favorit människor…  I tisdags var jag bjuden till Glashuset när de firade att de nu håller öppet året om. Glashuset har blivit den självklara träffpunkten för mig och min kära vänner man känner sig hemma där och man blir alltid så välkommen av Christos, Torzan och Sussi som driver stället. Och om det är något de tre kan så är det att anordna fester jag missade tyvärr deras ett årsfest då jag var i Cannes med min dotter men det tog jag igen i tisdags jag kan säga att stämningen var på topp alla dansade till Stockholms absoluta favorit Lasse Berghagen som sjöng Stockholm i mitt hjärta och Teddy björnen Fredriksson ja man blev rörd av all kärlek och det snålades inte på något champagnen och drinkarna flödade och lyx kaviar bjöds det på vad mer behöver en kvinna som mig haha… Trots att jag valde alkoholfritt under kvällen så strålade mitt humör av sig från alla glada människor under ett och samma tak, jag ser redan fram emot nästa fest de håller fram över. Har ni inte varit på Glashuset så rekommenderar jag er att ta er dit för ett besök jag lovar ni kommer inte att ångra er.

 

Tusen Tack Christos, Torzan, Sussi “Glashuset” det här gjorde ni bra och alla fina härliga vänner för en magisk kväll <3

 Lasse Berghagen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *