God fortsättning och första söndagen på året

Så var det då ett nytt år och det har redan gått en vecka.

Detta året är det även skottår så tjejer det är fritt fram för er att fria till era män detta år.
Julen har varit helt okej och jag firade med dottern och resten av min släkt på mammas sida.

Finaste Izabella.
Hon sa till mig att hon kan tänka sig att träffa sin pappa nästa gång vi har umgänge. Jag har ju sagt att hon bestämmer själv när hon vill träffa honom. När hon känner sig redo och tydligen är hon redo nu. Hon ska messa sin socialsekreterare om det. Det var ju ändå hennes val innan att hon inte ville träffa honom och detta accepterade soc så jag hoppas de säger att det är ok att hon träffar honom tillsammans med mig på Emporia.

I tisdags åkte jag och sonen upp till Göteborg för att få hans el scooter fixad efter att han trillat i somras utanför Willys i Löddeköpinge. Fy fan minns när min syster  ringde mig och berättade att de var på väg in till akuten för omplåstring. Sonen körde då han hyrt bil. Han fick sitt körkort i mitten av december. Och han är en grymt duktig förare.


Det var snö i Göteborg eller rättare sagt i Mölndal.
En trevlig roadtrip. Men jag var så trött när vi kom hem efter att vi lämnat av bilen.
Tur ändå att vi åkte i tisdags då hela landet ju fick en köldsmock och snö.

Blev Burger King på vägen hem i Varberg.
När vi kom hem gjorde jag italienska köttbullar i tomatsås.

I veckan gjorde jag även min mindmap som vi ska ha som underlag till torsdag då vi har examination. Vi ska ha diskussion. Vårt case handlar om barnfattigdom.

Detta är min kladd. Har gjort den med färgpennor och skickat in. Vi utgick i från en bok som heter “Veckan före barnbidraget”. Ser fram emot denna examination.
Helt galet att detta blir min sista examination på ett tag. Nästa examination jag har är om ett år när vi har specialpedagogiken och så klart vid opponeringen vid examensarbetet.
Nästa kurs är VFU I i april. Ser fram emot min VFU.

I fredags var mannen på sjukhuset då han hade ont i sitt hjärta sedan 2 veckor tillbaka och så fick han ont i sitt ben. De hittade inget fel på hjärtat. Imorgon ska han iväg på ultraljud för att kolla så han inte fått en blodpropp i benet och så ska han göra en skiktröntgen för lungorna.

Men nu ska jag göra mig klar för sängen. Vi ska ha hit hantverkare imorgon som ska mäta dörrar. Vi ska få nya innerdörrar till alla rum. Ska bara vänta ut tumlaren.
blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *