God kväll söndag

Söndag igen och vi går en ny vecka till mötes.

Det har väl inte hänt så jättemycket i veckan.  Jobbade min sista dag i måndags och det var ganska jobbigt att behöva säga hej då till mina underbara kollegor och barnen. Men jag antar att det är så livet är och jag ska ju börja studera.

Fick denna fina väska av dem. Den ska användas i skolan och min Queenväska kommer bli jobbväska/VFUväska.


Från föräldrarna på förskolan.

Denna vecka har jag mejlat universitetet och Alfa kassan och tagit reda på en massa och sånt nödvändigt.
Imorgon ska jag skicka in min första tidrapport till Alfa kassan.
Idag har jag tvättat och haft mig och gått ut med sopor och annat skräp som skulle ut – reklam och sånt. Bäddat rent och tvättat lakan. Inte det roligaste men det måste ju göras det också. Imorgon ska  jag vika det och tvätta handdukar och saker.
I måndags fick jag reda på andra saker – papperna jag skickade in och beslutet kom och det var bra beslut. Nu är vi bara sambos.

Veckan som kommer blir fullt upp.
På tisdag ska jag ha möte och vi ska göra individuell studieplan. Jag vill läsa vissa kurser. Som specialpedagogiken vill jag så läsa om då den har blivit större. Ligger nu på 12 hp och låg innan på 9 hp och sen vill jag läsa hela höstterminen nu och så en kurs i vårterminen sen blir det VFU.
Jag ska träffa VFUsamordnaren på tisdag också för att se hur vi kan lösa min VFU för jag vill ju läsa om alla från början så jag liksom får den där röda tråden och får en handledare som faktiskt handleder och inte tycker det är jobbigt att jag är där. Kanske jag kan skräddarsy min VFUpats för denna gången ska jag ge mig fan på att bli klar med min utbildning.
Onsdag är det information om utbildningen och den ska jag också gå på.
Och fredag är det barnmorskebesök. Ska ta ett blodtryck så jag kan få ut resten av mina minipiller.

Annars har det inte hänt så mycket mer.

Bjuder på en bild av linslusen.

Måste även berätta att min finaste dotter har börjat som ledare på ridskolan på lördagar de som är nybörjare. Asså så jäkla stolt. Hon är så självständig och i onsdags började hon i sjuan och Xander började sista året på gymnasiet.
Nu vill jag bara ha hem Izabella. Hon ska fira jul hemma detta året.

blogg familjeliv

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *