God kväll söndag

Söndag igen och vi avslutar snart ytterligare en vecka och lägger den bakom oss. Vill även skicka en tanke till alla som blev vittne och råkade ut för skjutningen på Emporia i fredags och jag tackar min lyckliga stjärna att vi hade umgänge på Malmöfestivalen denna gången. Jag har länge varit rädd för att någon ska komma och skjuta vilt omkring sig i något köpcentrum här i stan och i fredags blev det Emporia. Så jäkla obehagligt.
https://www.expressen.se/nyheter/larm-om-skottlossning-pa-emporia/

Vad har hänt denna vecka då.
Jag var på två visningar – en i måndags och en i tisdags. En lägenhet på Hyllie. Så mysig men jag är fortfarande inte ett steg närmre seperation eller ett fast jobb.
Och på tisdagen en lägenhet på Södertorp inte så långt ifrån Mobilia.
I onsdags åkte jag till Kävlinge och hälsade på min kompis som jag inte träffat på ett år. Hon har haft det ganska jobbigt så hon gick ner i en depression. Vi kom överens att vi får träffas oftare.
I torsdags var jag på intervju och mannen gnällde direkt när han vaknade och undrade hur det kunde ta så lång tid för mig att komma hem där ifrån. Ehm…jag var typ ute i Västra skrävlingehållet nära Rosengård och intervjun varade en timme.

I fredags var det då dags för umgänge med Izabella och vi träffades på Malmöfestivalen och hon hade en av medlemarna som också bor i det familjehemmet med sig.
Vi började borta vid studentgatan där de ville åka Extreme fly. Jag sätter mig aldrig i en karusell.


På riktigt alltså men hon älskar den. Aldrig att jag skulle sätta mig i den.
Jag var där i två timmar då jag var tvungen att åka hem och laga middag till de andra två som jag har hemma. Så runt sex tiden åkte jag hem och de gick till BK. Innan vi skildes åt så åkte hon en annan karusell som hette Thriller som Michael Jacksons låt. Lite som Extreme fly men snällare.
Jag går inte upp i karuseller längre. Älskade det som ung. Älskade Berg och dalbanan i Bergen i Köpenhamn.
Om det nu blir så att Izabella stannar i familjehemmet(vilket jag inte vill) så åker de till Liseberg den 24 september.


Blev chorrus så klart med nutella. Ett måste på Malmöfestivalen.
Älskade barn. Jag hoppas att du snart kommer hem så jag kan få krama dig på kvällarna och lämna dig i skolan på morgnarna. Saknar att ha dig här hemma.

Jag fick mejl från förskolechefen från förskolan där jag ska provjobba. Hon hade varit sjuk så hon kunde inte höra av sig. Dock ville hon att jag skulle börja provmånaden imorgon men jag har möten under veckan och är även fast i Malmö då jag inte ens kan komma till Lund så jag fick skjuta på det en vecka och hoppas det går bra med dem. Och jag vet inte om vi kommer få svar från soc nu i veckan så då vill jag vara fri och kunna koncentrera mig på det. Vi får se vad som händer.

Jag avslutar detta inlägg med en bild på världens farligaste katt Simba. Ingen bra bild men jag fångade henne mitt i en gäspning. Visst ser hon farlig ut?

Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *