Härliga morgon… Då var barnen på väg till skolan och jag sitter med bloggen som har kommit i skymundan ett tag då jag har bytt bloggportal men nu är jag igång igen och det känns så bra. Jag älskar att sätta mig vid datorn med en kopp kaffe i lugn och ro och skriva av mig lite det är en härlig start på morgonen lugnt och skönt.

Mitt första inlägg är uppe nu som handlar om träning och hur viktigt det är för oss, själv ska jag ta en promenad snart innan gymmet kallar jag jobbar i dag men börjar vid lunch så förmiddagen är min haha… Och i kväll ska jag ut och äta med en av mina närmsta vänner här i Stockholm Danuta det ser jag fram emot hon är så rolig och hon gör mig glad man ska omge sig med människor som gör en glad det är så viktigt och med henne trots att hon är ungefär 30 år äldre än mig så har vi aldrig tråkigt hon är verkligen en person som visar mig att åldern inte har någon som helst betydelse utan har man ett ungt sinne så har man och det har verkligen Danuta.

Nu ska jag göra mig färdig känner för lite friskluft och trots väder så älskar jag hösten jag tycker det är så mysigt och fint med alla färger där ute så trots regn så tar jag mina promenader det finns ju kläder för det också och jag är inte rädd för att bli blöt i min värld finns det inga ursäkter ut och njut av dagarna bara det är mitt råd till er sen vill jag önska er en super härlig fredag som jag hoppas att ni spenderar med era nära och kära…

Puss från mig så länge <3

2 svar på “God Morgon Fredag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *