God Morgon fina läsare nu är det fredag igen härligt va, jag vaknade på ett strålande humör och så träningssugen så i kväll istället för att gå ut med vänner och dricka vin så bokade min bästa vän Petra in oss på ett spinningpass på Urban Ride jag har aldrig provat så det ska bli roligt det kändes som en bra start på helgen. Jag åker till Barcelona med en vän om två veckor så målet är att inte äta godis och hålla mig i form inför resan skönt att sätta upp mål. Jag är även så nervös inför nästa vecka när jag ska på min andra intervjuv för ett jobb jag verkligen vill ha så det blir en lugn och skön helg för min del jag är lite less på att gå ut numera har inte haft något sug det kanske beror på vädret eller mer att jag har så många mål jag vill uppnå i år så jag har helt enkelt inte tid, 2019 ser jag som ett jobb år för mig och jag måste hålla mig fokuserad. Så en mysig helg med familjen och vänner får det bli så man är på topp och utvilad inför en ny spännande vecka.

Vad ska ni göra i helgen, vad är era planer?

Trevlig Fredag & Massor med Kärlek till er <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *