Någon taggar gymmet i dag… och känslan känns så bra äntligen börjar min motivation komma tillbaka jag slog mitt rekord i går också som blev 844 kalorier på krossen tidigare har jag landat på 822 och mitt mål är 850 innan jul så hoppas jag fixar det bara att kämpa på den här tjejen gillar inte att ge upp och jag tänker inte börja nu tusen tack för all pepp både här, på insta, facebook och på meddelanden så tacksam.

Nu ska jag äta frukost med mina solstrålar innan skolan sen startar vi vår dag Viktor blir dock hemma i dag då han inte har mått så bra så i kväll stannar mamma hemma med mina änglar så inget jul mingel som Johan Carlen bjuder in till jag orkar inte gå på allt numera heller jag börjar bli bekväm så vi kör jul mys här i stället vi tre bästa myset är det också mamma längtar redan tills Lina kommer hem i eftermiddag… Men tack och bock för inbjudan fina vän…

Massor med kärlek från mig till er och make your wednesday count <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *