Tacksam… Jag vaknade tidigt i dag för två anledningar barnen ska till skolan och en ny vecka har börjat en vecka jag ser fram emot jag kände mig både glad och stark i själen när jag klev upp och nu väntar jag på att Evelinas ägg ska bli färdig sen ska vi äta frukost tillsammans innan de ska till skolan jag älskar våra mornar så mysigt att rå om barnen utan stress se dem glada och mätta innan de går i väg, de är så fina och duktiga jag är så fruktansvärt stolt över dem båda två.

Jag vill också passa på att tacka er alla för ert stöd angående mitt tidigare inlägg om deras pappa det värmer men jag blir mörkrädd när jag nu hör fler som går igenom liknande situationer som jag gör känns konstigt att säga även skönt att man inte är ensam men trist samtidigt. Jag har aldrig varit rädd att säga eller uttrycka mig om saker eller frågor som många inte vågar ta i tu med men nu räcker det med att mörka eller att vara tyst det är dags att människor börjar stå till svars för sina handlingar det gäller så klart även mig men i det här fallet så har jag rent mjöl i påsen som man brukar säga. Man kan såra mig men inte mina barn där är min gräns de är allt jag har min lycka i livet.

Nu är äggen klar så dags för frukost sen startar en spännande dag…

Jag önskar er alla en fantastisk måndag massor med kramar från mig till er <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *