Ny Vecka Nya Möjligheter

Vad svårt det var att ta sig upp imorse inte bara för att jag har en sån träningsverk på grund av Elin från gymmet i går utan man börjar känna av hösten trots att solen lyser där ute. Just nu sitter jag som vanligt med min stora kopp kaffe och lägger upp dagens första blogg inlägg. I dag har jag två möten och sen ska jag gå med en ivrig dotter till hennes konstskola som hon har kommit in på Evelina är så glad och det ska bli riktigt roligt för henne hon är ju så duktig min fina lilla konstnärinna.

Senare i kväll tar vi med barnen på bio så det blir en rätt soft måndag skön start på en härlig vecka som består av träning, events och min väns bio premiär den filmen ska bli spännande att få se, så ha nu en härlig start på veckan alla finingar <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *