Älskar lugna Mornar

Just nu sitter jag med en kopp kaffe i vardagsrummet med nyhetsmorgon i bakgrunden barnen är i skolan och jag laddar inför dagen jag ska snart bege mig till gymmet och sen blir det mys med min vän Somaya när barnen har slutat skolan de har saknat henne så mycket och vi har inte hunnit ses tillsammans med dem under sommaren så idag tar vi med dem till parken och fikar. Jag har även lite att göra innan fredag när jag och Elin åker till Barcelona en resa som jag verkligen ser fram emot det ska bli skönt att få komma bort ett par dagar innan alla projekt och allvar drar i gång på riktigt. Jag välkomnar hösten med öppna armar jag vet och känner att den kommer blir riktigt bra allt känns så rätt just nu mina val i livet, med barnen ja allt… Det är som man säger man ska göra saker som gör en lycklig vi lever bara en gång…

Ha nu en fantastik dag och gör bara sånt som får er att må Puss så länge <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *