En bra dag har börjat

Jag vaknade tidigt i dag känner mig glad och ser fram emot dagens event. Barnen sover fortfarande och jag har plockat lite här hemma tagit en lång dusch och nu sitter jag med en stor kopp kaffe och skriver här på bloggen mitt första inlägg för dagen är redan uppe och som handlar om stjärntecken.

Om ett par timmar möter jag upp Hannah och vi ska ta oss till Uppsala för mitt första blogg event jag är så taggad det ska bli så spännande som jag skrev i något av mina tidigare inlägg så vill jag veta allt då jag är rätt ny inom blogg världen även om jag bloggade för några år sedan när barnen var små så var det mer för mig själv min dåvarande man var inte så förtjust i mitt bloggande men nu som singel så finns det inga begränsningar men det betyder också att jag har mycket att lära mig och jag tycker det ska bli så roligt.

Mer om dagen skriver jag om i kväll när jag kommer hem, jag tänkte även passa på att kika efter något vitt att ha på mig till på lördag när mina vänner ska firas jag hittar nämligen inget. Tack för tips fina ni men tyvärr jag får fortsätta leta vem vet Uppsala kanske har något.

Ha en härlig dag nu finaste ni och gör sånt som får er att le. Puss & Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *