Löpning

God morgon vilken härlig start jag har haft. Viktor är hemma från skolan med halsont så när han sov passade jag på att ta mig till Karlbergs löparspår det var ett tag sedan jag sprang ute nu jag har inte haft motivationen men så skönt och uppfriskande det var. I eftermiddag kör jag på gymmet har ökat mina pass nu tills jag börjar att jobba jag tänker inte ge mig jag vill se hur min kropp kan forma sig efter förtio och som jag skrivit tidigare jag har aldrig mått så bra.

Nu ska jag göra lite mys med Viktor som har vaknat mamma har lovat att spela kort sen tänkte vi baka något gott om han orkar, han är inte så pigg. Vad jag älskar att få vara hans mamma så fin pojke på alla vis jag nyper mig själv i bland och tänker, tänk att jag har uppfostrat honom det är en härlig känsla oslagbar jag har verkligen lyckats där…

 Ha en fin tisdag så hörs vi lite senare… Puss på er så länge <3

Min Morgon

2 svar på “God Morgon Tisdag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *