Ny dag Nya tag

God morgon i dag vaknade jag med ett strålande humör och sitter nu i köket på min favorit plats med en stor kopp kaffe i min kimono och stor myser av lugnet här hemma men snart ska jag göra mig redo för dagens första lunch möte jag ska nämligen träffa min ryska fina extra mamma Mathilde. Hon och jag träffades för ungefär två årsedan på ett event och hon tog mig direkt under sina vingar sen har hon bara funnits där för mig lite som en mamma hon brukar alltid säga att jag är dottern hon aldrig fick då hon har två pojkar själv och det får hon gärna säga jag bara älskar den kvinnan hon är så fin på alla vis. Så nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe och sen kan dagen börja.

Jag önskar er alla en fin fin dag… Puss på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *