Gott slut 2023 och Gott nytt år 2024

Så var det sista dagen på detta år.

Jag hade gärna haft en bättre kväll och ett bättre slut men det blev inte så. Jo visst att äldste sonen kom hit vilket var jättetrevligt men stamningen  kunde varit bättre här. Izabella skulle till exempel vara här med mig och sina bröder. Men hon hade en trevlig kväll i sitt familjehem. Men just nu vill jag bara gråta för jag är så trött på min situation. Nästa gång jag bjuder hem så ska det vara någon annanstans.
Jag hoppas i alla fall att nästa år blir bättre för mig.

Nästa år ska jag :
– Få hem Izabella – så klart.
– Klara min första VFU med början i april. Kommunikation med handledare är A och O.
– Få en anställning
– Blogga oftare
– Börja ta hand om mig själv – det är jag jättedålig på

Så om 1 timme och 15 minuter skjuter vi ut detta pisseåret och träder in i ett nytt år med helt nya sidor att fylla med bra saker.

Gott slut 2023 och Gott nytt år 2024.
Må alla era önskningar gå i uppfyllelse nästa år.

blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *