Här finns hjälp om du har fått mjäll

Sponsrat inlägg i samarbete med Mjällbusters

Här finns hjälp om du har fått mjäll

Det är höst just nu och vintern är i antågande. Under den här tiden får man torrare hårbotten och då produceras fler hudflagor. Det vare sig man har torr eller fet hårbotten. Då har du fått mjäll och det är inget som någon tycker är kul när det ramlar ner på kläderna eller fastnar i hårbotten. Dessutom kan det klia ganska mycket.

Men det är inte bara själva hårbotten som gör att man också kan få mjäll. Huden innehåller jästsvamp som kan överproduceras.

Om du upptäcker att du har fått mjäll så sluta med produkter i håret som tex gelé. Produkter för håret innehåller ofta alkohol och det torkar ut ditt hår. Du ska heller inte använda mössa eller gå ut med blött hår på vintern.

Har du väldigt stora problem med mjäll kan det också vara bra att tillföra ett kosttillskott som heter probiotika. Det är tabletter som motverkar svamp.

Mjällbusters har tagit fram ett bra och effektivt mjällschampo som är tillverkat för svenska förhållanden. Och innehåller ketokonazol som hjälper till att få bort mjället. Schampot är lika bra för kvinnor som för män.

Varför ett till mjällschampo ?

Idag finns det redan flera sorters mjällschampo ute på marknaden så varför kommer det ett till ? Du kanske provar att köpa ett märke som du hört någon pratat om, eller så köper du ett som är billigt för att bara prova om det funkar.

Mjällbusters mjällschampo är tillverkat i Skåne och är mycket effektivt som behandlar ditt mjäll samtidigt som ditt hår får fukt och styrka.

Mjällbusters mjällschampo är receptfritt, men finns inte på apoteket. Det finns att köpa online för att du ska få ett bättre pris. Du köper det fraktfritt inom sverige.

Vill du veta mer om schampot finns det också en chatt på hemsidan där du kan ställa dina frågor innan du gör din beställning.

Behandling

Du ska tvätta håret med mjällschampot 5 dagar i rad. Sen använder du schampot 1 – 2 dagar i veckan. Hur länge beror lite på hur mycket problem du har med mjällen.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *