Hej igen söndag.

Söndag igen och imorgon börjar allvaret för de stora barnen och för Izabella börjar skolan på tisdag och jag har sett schemat för hennes klass denna termin. Det är ett ganska bra schema tycker jag. Måndagar slutar hon kl.14 och de andra fyra dagarna slutar hon 14.15.
Imorgon ska jag åka med Xander till hans skola just för att han ska veta var han ska och så. De börjar klockan nio så jag får gå upp tidigt redan imorgon. Max börjar halv två.

Avslag igen.
I helgen fick jag fyra avslag från jobb och det även om jag skrivit ett nytt personligt brev och har ett nytt CV. Inte konstigt att man bara vill ge upp.
Jag får bli klar med examensarbetet och sen höra av mig till de ansvariga för utbildningen och se till att jag får göra om alla mina VFUer. Varför? Jo för att jag ska kunna uppfylla alla målen så jag blir klar med alla. Jag kollade upp de som blivit antagna nu kommer bara ha fyra VFUer. Men jag antar att det är hårdare regler. Tror dock inte jag får lov att göra alla fem perioder samtidigt men det skadar ju inte att fråga och kanske kan jag få en handledare som är på plats hela tiden och inte åker iväg  på semester när jag är där. Det var en handledare som gjorde det när jag var på min första VFU.
När jag omtentade min första VFU hade jag den bästa handledaren men hon slutade och jag kunde inte följa med henne och jag fick komma till en annan förskola i stan och sen har det fortsatt så. Jag har inte haft jättebra handledare. En försvann iväg och städade ett förråd när jag var på en förskola. Och jag kände mig bara i vägen där och på förskolor  jag var på innan. Min sista förskola jag var på förra året hade jag en bra handledare men det räckte inte ända fram tyvärr så nu hoppas jag att jag kan få göra mina 5 praktiker på raken med start efter jul. Då är det 5 månader med praktik helt enkelt. Tror inte det går men det skadar inte att fråga och nämna att jag inte får jobb bara för att jag inte är klar.

Jag ska börja betala av CSN med 900 kronor i månaden till att börja med men jag hoppas att jag får ett jobb snart så jag kan börja betala av alla mina skulder. Jag sitter inte i samma sits som de i lyxfällan men det är pinsamt att inte ha ett jobb och kunna betala av på sina skulder. Och jag sticker inte under stol med detta och vill bara bli av med möget. Men det löser väl sig för mig också. Xander säger att jag ska söka till Lyxfällan. Men jag har inte ens hälften av problemen som de har där och inte lika mycket skulder heller.

Nej dags att börja fixa sig för sängen. Ska se Pepparkornen med Izabella sen blir det att sova.
Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *