Hej juli

Igår gick vi in i juli.

Denna månad fyller min förstfödda 20 år. Och jag ska lämna in vissa papper och så har jag semester med start den 14 juli klockan 15.00.
Då lämnar jag jobbet för näst sista gången innan jag slutar. Den 14 augusti är min sista dag. Känns lite tråkigt men jag antar att sånt är livet. Att man måste gå vidare i livet.
blogg familjeliv
Jag hoppas i alla fall att jag får ett nytt jobb kort efter jag slutat på min nuvarande förskola. Jag vill ju jobba i min egen hemstad. Orkar inte bråka med tågen längre att de alltid är sena. Dessutom så vill jag inte pendla 2 timmar dagligen och komma hem jättesent.
Har sökt en del jobb på icke kommunala förskolor.
Annars har det väl inte hänt så värst mycket under denna veckan som har gått.
Blev hembjudna till ett av våra förskolebarn i torsdags på middag och det var jättetrevligt. Hon ska börja i skolan efter sommarlovet och i fredags var hennes sista dag. Jag kommer sakna detta när jag slutar. Mitt arbetslag är det bästa och jag tror inte jag kommer hamna på ett sånt här bra ställe med ett bra arbetslag igen. Jag ä en lätt människa att jobba med men jag behöver en familjär förskola och ett arbetslag som tar emot en och ger en chans.

Nu ska vi snart äta så jag avslutar här för denna gången.
blogg familjeliv

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *