Hej juli

Hej bloggen

Ja och så var vi i juli månad. Denna månaden blir det att faktiskt på riktigt ta itu med montessoriarbetet och examensarbetet så det blir klart. Vädret blev sämre och det har regnat både idag och igår… men regnet behöver vi just nu. På vår gård har gräset börjat gulna efter den varma perioden vi hade. Men det är ändå ganska varmt.

Mamma i 18 år !
Denna månaden har jag varit mamma i 18 år. 18 år hur galet är inte det liksom.
Jag har länge förnekat att han snart kommer att flytta hemifrån och skaffa familj.
Vet dock inte var vi ska fira honom då det hänt vissa saker under 2019 där mannan blev bannad rakt av från min familjs hus. Men det blir förmodligen en dag hos farmor och farfar på kolonin där vi ska grilla och sen ville han ha något hos min syster då de har pool. Får ta och prata med henne om det inom snar framtid.
I natt satt jag och Xander i datakö till antagningssidan för gymnasiet. I en halvtimme satt vi och väntade och när det blev vår tur så svarade han ja på sitt antagningsbesked. Men när vi klickade ja så blev det fel på sidan och vi fick en errortext. Men det gick igenom ändå. Så nu väntar vi på tiden och datumet samt var de ska ses första dagen.  Han ska gå handel och administration.
Jag har varit nere och lånat böcker på universitetet idag och det blev en hel del. Denna månaden och halva nästa är det dags att lägga fokus på examensarbetena. Är så uttråkad av det men det måste göras.

Så välkommen juli. Denna månaden börjar jag även på match och stöd på arbetsförmedlingen.
Företaget jag valt har full pott i hur effektiva de är att få ut folk i jobb. Jag hoppas de uppfyller detta så jag kommer ut i höst någon gång.
Nu. Dags att fixa pasta.

Arrividerci. Ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *