Hej onsdag

Onsdag idag och jag fick sjuka mig igen

Jag skulle egentligen till jobbet igen men gissa vad. Halsont och feber kom tillbaka, För att inte tala om att förkylningen satte sig på mina stämband. Ja varför inte så nu blir det att stanna hemma resten av veckan och vila. Hurra…eller inte. Jag hatar att vara sjuk.

Men ja vad ska man göra. Det är bara att härda utoch återhämta sig och komma tillbaka med full kraft nästa vecka och jobba på fram till sommaren. Det är ju sådana tider nu och en jäkla tur att det inte är covid för jag skulle inte orka en gång till. Har redan haft möget två gånger.
Medan jag är förkyld och hemma får jag väl helt enkelt plocka undan här och tvätta så Xander har rena kläder.
Nu vill jag bara bli frisk.
Om en vecka är det julafton och vi ska förmodligen fira den nere hos min kusin med familj och andra i släkten. Egentligen skulle vi fira hos barnens farmor och farfar men då dottern inte är med och jag är så förbannat trött på att höra det ena och det andra om hur bra och begåvade de minsann är i Polen så skippar jag julafton hos dem. Vi kommer istället äta frukost hos dem på juldagen istället för det är ju då de faktiskt firar jul i Polen.
Sen jobbar jag två dagar innan nyår och börjar min nya anställning den 2 januari 2023. Har semester dock 4 dagar under julen.
blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *