Hej söndag

Vi har nått ännu en söndag och ytterligare en vecka går mot sitt slut. Det är 1½ vecka kvar av detta sommarlovet och helt ärligt så längtar jag att få gå tillbaka till rutiner…men vänta nu. Jag har inga rutiner. Mitt liv just nu när Izabella inte är hemma är vakna, sitta vid datorn och titta på någon dum serie, söka jobb och gå ut och handla. Dag in och dag ut. Pojkarna klarar ju sig i princip själva så jag tar väl inte hand om mig själv så väl. Jag är så jäkla trött på den här karusellen.
Jag vill ha hem min dotter, återgå till att hon ska gå upp varje morgon och traska iväg till skolan men nej det kommer inte ske på ett tag. I tisdags pratade jag med min advokat eller ja min advokats vikarie och hon undrade om något nytt kommit upp. det enda som faktiskt är nytt var att vi bett om två färska ögon som kan gå igenom utredningen på nytt men nu kommer vi få en av de som haft utredningen innan, en som såg till att vi inte får ha Izabella här hemma. Sociala myndigheterna har gjort fel.
I onsdags var jag på visning borta vid Södertorp på en fyra i ett radhus.
Åhh vad jag ville ha den men då jag inte är i närheten av varken ett jobb eller seperation så fick jag så klart tacka nej.

Renovering pågick men hur mysigt . Barnen skulle få eget rum. Bussen går tvärs över gatan mot stan och mot Hyllie så det hade varit perfekt för oss. Gaamla hus men jag bryr mig inte. Uteplats på båda sidorna och jag önskar verkligen att jag var ett steg närmre seperation men kanske det kommer upp något nytt i det området inom snar framtid.

I fredags hade jag umgänge med Izabella. Hon ville träffas i Ystad. Vi åt på subway och sen åt vi glass. Vid tre skulle vi möta upp en tjej som också bor i familjehemmet och hennes kompis. Izabella måste ha kompisar i hennes egen ålder dessa tjejer är 18 och 20 år gamla, men de tar hand om henne. Izabella vill träffa en av tjejerna när hon flyttar hem men det är inte så lämpligt. Hon behöver kompisar i 12-13 års ålder, men de kan hålla kontakt med varandra.

På subway.

Åt en glass på torget i Ystad innan vi skulle möta upp tjejerna.
Blir alltid så ledsen och det är så jobbigt att skiljas från henne varje gång vi setts. Nästa gång vill hon komma hem och träffa katterna och sina bröder. Men nästa gång ska hon ha kommit hem för gott.

Hittade en av de bästa katastroffilmerna. Älskar den filmen. en är så bra, Hilary Swank spelar i den.
Hon spelade i Karate kid- mästarens nya elev också. Älskar den filmen med.

Igår såg jag Boheiman rhapsody igen på Netflix. Asså jag kan inte hjälpa det men det är en av de bästa filmerna jag sett och trots en hel del faktafel så handlar den ju faktiskt om hans liv. Rami som spelar Freddie gör rollen så bra. Nu ska de ta bort den från Netflix men jag såg att de har den på Disney plus.
Freddie Mercery är en legend precis som han sa att han skulle bli. Det var faktiskt första gången jag satt med tårar i slutet av filmen. Han skulle fyllt 76 år detta året. Ja jag är frälst i Queen igen…men är fortfarande också frälst i Eros Ramazzotti han är och kommer alltid vara min största kärlek.

Förresten när Izabella kommer hem och vi har fått rätt most soc så kommer jag sjunga denna låten:

Men nu ska jag se lite av Never have I ever….

Arrividerci ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *