Hej söndag

Då var det söndag igen och jag har gjort min första vecka av praktiken.
Jag trivs i barngruppen men tycker inte om själva konceptet det har.
De är ute hela förmiddagen och det är jag absolut inte van vid men jag har ju kläder efter väder. En dag i veckan är de ute hela förmiddagen och fram till tvåtiden beroende på vad det är för väder.
Hela veckan serverades det vegetarisk mat och jag är inte ett stort fan av det. Hoppas man får någorlunda normal mat de tre kommande veckorna.

veckan för Izabella har gått bra och hon har varit med på alla lektioner trots att hon inte riktigt var sugen på det men det har fungerat och flutit på bra. Lärarna är nöjda, jag är nöjd och det måste fortsätta såhär nu.

Idag sitter jag lite med att skriva teorier koppla till det praktiska. Min förskola som jag är på håller mycket på med matematik, literacy(läsning och skrivning), leken och utomhuspedagogik.
Visst att jag kanske trivs i barngruppen men jag vill absolut inte bli anställd där. Jag föredrar att börja inne gå ut en stund efter samlingen och sen inte mer under dagen. Kalla mig bekväm men så är det.

Lekteorier

Och jag är inte ens klar med alla än. Får väl ta om det jag hunnit skriva om så hon vet att jag kan koppla det praktiska till forskning och teorier.
Önskar att dygnet hade fler timmar så jag hade hunnit skriva mer. Får skriva imorgon.

Imorgon ska jag även göra älghuvuden med barnen på förskolan när min lärare är där.
hatar ha publik när jag ska göra saker speciellt om jag ska leda barngruppen.
Men det ska nog gå bra.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det väl sängen.
Jag hoppas jag lyckas hålla mig frisk de dagar som är kvar nu för jag har inte tid att bli sjuk.

Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *