Hektisk vecka

Nu är det söndag kväll igen.

Denna vecka hade vi examination och jag tror och hoppas att det gick bra. Det var min sista examination som jag har på ett tag.
Kommer sakna mina kursare och mitt arbetslag som jag hade för vi blev så tighta på något sätt.

I fredags var jag hos tandläkaren då jag hade så förbannat ont i en av mina tänder. Hon sa att den behöver rotfyllas jag sa att jag ville dra ut den men vi kompromissade och hon lagade den. Känns så mycket bättre nu. Men den ska ut så småningom.  Jag har ju fler tänder att fixa. En längst in ska ut då den inte är lönt att rotfyllas sa hon. Jag berättade för henne att jag inte riktigt vågar gå till socialtjänsten med mitt kostnadsförslag då de kommer kunna använda det emot oss vid förhandlingen sen och hon förstod mig. Tycker väldigt mycket om min tandläkare. Hon är bra. Xander började också att gå hos dom – Smile. Han går hos en väldigt bra tandläkare. Så pedagogisk.

I början av förra veckan var jag och hämtade mitt paket om jag hade beställt. En air-up vattenflaska. Jag invigde den igår och jag dricker mycket mer vatten nu än innan. Kommer nog att sluta dricka en massa läsk och dricka från den istället.
Izabella och hennes kusin fick varsin i julklapp och jag har funderat länge på att köpa en och nu i efter jul köpte jag en. Dricker så mycket mer vatten  nu.
Är så dålig på att dricka vatten.

Jag har en blå med vattenmelonsmak.

Men nu är det dags för sängen igen. Vi ska ha upp hantverkare imorgon och på tisdag som ska lägga ny parkett i vardagsrummet och på tisdag ska de lägga in ny plastmatta i hallen. Så hela dagen har vi hållit på att flytta ut saker från vardagsrummet.
På fredag kommer nya dörrar och i februari någon gång får vi ny duschhörna eller hur de nu ska lösa det.
blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *