Hockey Life Med Stil!

Brynäs vs Skelleffteå … När man besöker sin hemstad Gävle och gör det med stil tillsammans med detta underbara par Per Svartvadet fd NHL proffs / Modo spelare och den fantastiska konstnären min vän Anna-Therese Eivindsdotter. Vilken härlig kväll vi hade på VIP hyllan medans Per satt i Sveriges radio båset och kommenterade matchen jag är så glad för dessa turturduvor som har funnit varandra men ännu gladare är jag att jag äntligen har fått någon som hänger med mig på hockey, tyvärr så förlorade Brynäs efter förlängning och straffar men lycklig var jag trots förlust då allt inte handlar om att vinna för matchen var jämn men om sällskapet och stämingen på rinken och självklart blev jag glad för mina vänner vinsten gick ju till dem 🙂

Love Birds och Fina Vänner <3

Tack AT you Rock

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *