Hösten är här men ändå inte…än

Hösten är i full gång här i Malmö om man går efter trädens färger och solens höjd.
Men meterologiskt så har vi fortfarande sommar här nere och ganska behagliga temperaturer under dagarna.
Läste dock att hösten kommer på riktigt i veckan så jag får nog köpa nya vantar – både varma och fingervantar i veckan. Såg på klart att det inte kommer bli så varmt på dagarna nästa vecka.


En bild tagen när jag varit och handlat idag på träden utanför vårt hus. Man måste ändå se helheten detta är bara en liten del av alla vackra träd och färger. Om två veckor går vi in i vintertid.

Veckan som gått så har det väl inte hänt så mycket faktiskt.
Dagarna går i ett och jag är oftast trött när jag kommer hem. Jag älskar att vara på den förskolan som jag är på just nu och jag får mycket beröm och har fått höra vilken bra pedagog jag är. Jag är omtyckt av både barn och personal. Jag har tur som har en pedagog som är VFUlärare och hon kommer att hjälpa mig bli en bättre pedagog och hon sa i fredags att sedan jag började där har jag utvecklats väldigt mycket. Och hon kommer se till att jag ska få ta plats och hon kommer ge mig råd och tips.  Jag har visat vad jag går för och jag kommer bli en bra pedagog. Nu ska jag bara våga ännu mer. Det är klart man blir jätteglad och får bekräftelse när man gör bra ifrån sig. Jag har aldrig fått visa vad jag gått för på riktigt men nu får jag äntligen göra det. Jag är så glad att min chef gav mig chansen och inte lyssnade på mina förra referenser. Jag älskar mitt jobb. Visst det är inte roligt att pendla alltid men jag älskar att vara på förskolan tillsammans med mina kollegor och barnen.  Jag tror att mitt hårda jobb med ansökningar, att min chef gav mig en chans och så klart så tror jag att Occhi – min talisman uppfyllde min önskan om att få ett jobb. Nu hoppas jag att han jobbar så Izabella får komma hem.

Tack Occhi di speranza – hoppets öga ❤
Intervju i fredags
Denna intervjun var svår att boka. Jag sa att jag var visstidsanställd fram till december men hon insisterade på att jag skulle komma en dag som jag slutade tidigt. Vilket är en gång i månaden. Jag föredrar faktiskt att stänga framför att öppna förskolan. Tjänsten på förskolan börjar i januari och den ligger här i Malmö. Den har fyra avdelningar och jag har en avdelning på min förskola. Jag hoppas jag får förlängt på den jag är på nu men förväntar mig inget. Förhoppningsvis har jag utvecklats mer och kommer ha många referenser om jag blir anställd på en annan förskola i januari. Vi får se vad som händer . Nästa steg är att träffa rektorn.
Ny vecka snart på ingång. Jag är nyfiken på vad den har att erbjuda. Lördag och söndag är redan bokade.

blogg familjeliv

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *