Höstlovet är slut

Så var höstlovet slut för denna gången och jag går ut på praktik imorgon.
Jag och mannen var hos socialen i måndags och de kommer så klart snoka i våra liv i fyra månader. Jag har i alla fall inte tid att springa till dem varken under eller efter min praktik. Jag och mannen försöker samarbeta men han skyller att jag sätter mig på tvären och leker bromskloss. Men han kom bara in och började leka familjefar 18 år för sent och jag blir galen på det.
Ni kanske tycker det låter helt galet att bli galen på att mannen i familjen hjälper till.
Well ni vet inte hela vår bakgrund men det är en lång historia som aldrig kommer bli berättad. Kort och gott. Han har aldrig varit intresserad av sin familj innan trots att han bott här hela tiden.
Men för att bli av med socialen ska vi samarbeta. De sa inte det rakt ut men nästan, att jag var en dålig mamma.
Ja vi får se vad som händer. Jag har inte tid att oroa mig för de sociala myndigheterna utan måste koncentrera mig på min praktik.

I veckan firade vi även Izabella som fyllde 11 år. Hon fick ett helt paket av piggelin av sin storebror. Sen ska jag beställa en lampa från Amazon till henne med “Eleven” från Stranger things.

Blev tacos till middag för det var födelsedagsbarnets önskan.


Det blev kladdkaka till efterrätt. De två yngsta är inte så förtjusta i tårta så det blir andra kakor då.
Annars har det väl inte hänt så jättemycket. Lite bråk med mannen och just nu hoppas jag att jag klarar min praktik(ja annars också) så att jag kan bara lämna honom. Han säger att om jag flippar ut igen så kommer han att slänga ut mig från vår lägenhet. Men jag får väl också visa känslor eller?

Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *