I dag ska jag fixa badrum och kök

Söndag igen och det är snart dags att fixa mat. Men innan dess ska jag blogga och så fixa badrummet och köket.

Vi har fått stopp i rören i köket och vi har ploppat och jag har kört bikarbonat med ättika och kokande vatten…utan resultat så jag har serviceanmält detta till vår hyresvärd och hoppas vår husvärd kommer upp imorgon eller åtminstone ringer upp någon som kan ta hand om det. Jag passade på att serviceanmäla vårt badrum också och så mejlade jag honom när jag hade serviceanmält för vi behöver en ny duschhörna. Duschkabin är katastrof då man inte kan göra rent där under. Och extra svårt är det när man har katter.
Mannen får ta hand om det för jag är ju inte hemma och slutar inte förrän kvart i fem imorgon.

Sen med ersättningsbussar tar det ganska lång tid. På torsdag kommer tågen förhoppningsvis gå igen.
Denna vecka var jag hemma 2½ dag då jag hade ont i halsen och hade hosta. Nej det var en valig förkylning och ingen covid. Finns vanliga sjukdomar fortfarande.

Har fortfarande ont i halsen men jag mår bättre. Jobbade i torsdags och i fredags.
Idag har det inte hänt så mycket. Igår var jag och Xander i Lödde och skulle köpa en jacka på Outlet då han inte har  någon vinterjacka. Jackan vi skulle köpa fanns inte i Malmö utan i Löddeköpinge. Men den kostade inte alls 400 kr som pånätet utan  600 kr. Blev att gå bort till Lager 157 och där hittade vi en jacka den kostade visserligen också 600 kr men den var snyggare än den på outleten och var lång. Nu ska bara vinterskor inhandlas till honom i oktober.

Beställde nya linser också då de linserna som jag har inte passar mina ögon så jättebra. Det är rätt styrka och så men det är klydd vid insättning. De är liksom mer djupare än Aqua advance som jag använt i flera år.
Får hoppas de kommer innan fredag.

Nej nu får jag väl fortsätta få undan här.
Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *