Imorgon börjar allvaret igen

Eller ja imorgon jobbar jag min sista dag.😭

Semestern är slut och jag går tillbaka imorgon och jobbar min sista dag. Sen är det dags för nya äventyr. Jag gjorde ju en sen ansökan till förskollärarutbildningen och nu ångrar jag att jag inte tog musikprofil men nåja det är ju bara andra ämnen jag kan ju använda mig av musik ändå.
Kolla upp vilka böcker de har och läsa dem. Musik är ju också språkutveckling.
I alla fall så fick jag antagningsbeskedet för två veckor sedan att jag var antagen vilket jag faktiskt inte trodde. Så imorgon på rasten ska jag registrera mig och jag är så sjukt taggad. Funderar faktiskt på att läsa de första kurserna denna terminen då de är helt annorlunda mina. Anledningen till att jag sökte in var för att jag vill göra om alla mina VFUperioder.
Får se vad de svarar när de kommer tillbaka till sina jobb nu i veckan som kommer.
Jag hoppas att jag får göra om alla mina praktiker men jag tror inte det blir några problem. Vill även läsa om Specialpedagogiken. Kanske jag kan få välja vilka kurser jag vill läsa. Undrar om det går.

Izabella började rida igen i torsdags och jag fick bilder.
Bjuder på två stycken.

Izabella och Agel

Älskade barn.❤️

blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *