Ingen passande rubrik

Dagens blogginlägg har ingen passande rubrik

Tycker det är extremt jobbigt att komma på en bra rubrik varje gång. Det ska ju inte bli för många av varje.
Om drygt en månad är det jul och denna julen kommer bli jobbig för alla inblandade.
Detta året ska vi fira hos svärföräldrarna – alla utom dottern vilket ger mig sådan ångest och jag blir så ledsen. Men vi får väl göra det bästa av det.
Men jag hoppas på ett julmirakel.


Från förra julen på väg till mina föräldrar.

Veckan gick jättesnabbt tycker jag. Helgerna går snabbare.
I måndags fick vi larm på jobbet. Jisses vilken ångest jag hade när jag skulle larma i onsdags vid stängning och plus att jag skrämde upp mig ordentligt.  Jag skulle låsa förrådet och ser en dörr som står på gården och reflekterar i fönstret och jag får för mig att det är vår dam som står där. Men jag bara skrattar åt mig själv efteråt.
Det gick i alla fall bra att larma på och larma av när jag öppnade och stängde.
I torsdags var vi även på utflykt med föräldrarna och barnen på eftermiddag på en lekplats som heter klimatlekplatsen som ligger i Värpinge.
Det var ganska trevligt trots att jag inte är en utemänniska och att det började bli kallare på eftermiddagen.
Fredagen var bara jobbig för alla med tanke på att det var svinkallt. Var så att vi delade upp oss på eftermiddagen och stannade inne fram till klockan fyra och sen gick jag ut och avlöste personalen som skulle gå hem kvart över fyra.

Jag fick positiva nyheter

Innan min chef gick hem i fredags berättade hon för mig att hon hade haft möte med styrelsen eller rättare sagt personalansvariga. Fick besked att jag kommer bli anställd som resurspedagog på 95% vilket inte är fy skam och det varar för tillfället fram till augusti nästa år. Jag tror även att jag får lönehöjning. Vi får se hur mycket. Det känns bra. Får se vilka tider jag får dock. Blir ju drygt 7,60 h om dagen.
Blir ju glad om jag slipper några stängningar och öppning.
Läste i lönestatistik att en resurspedagog har en snittlön på drygt ca 30´ innan skatt. Får se hur mycket jag får.
Black week nu i veckan och på fredag löning. Har en rabattkod på Mecenat hos Samsung och jag ska köpa ny mobil samt betala mina skulder hos mina inkassoföretag.
Är snart klar hos ytterligare inkassoföretag.
Önskar en trevlig start på veckan. Får se vad den har att erbjuda.
blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *