Ingen rast och ingen ro

Hej söndag och första söndagen i september också för den delen. Det är enligt almanackan den första av våra höstmånader.

Nästa vecka har jag fullt upp i alla fall de tre första dagarna av veckan.
Denna veckan var jag på en intervju till och blev i alla fall uppskriven som vikarie hos dem. Timlönen sög men vad mer kan jag göra.
I mitt förhållande så var det bara jobbigt. Han ger sig inte och jag tänker inte heller ge mig för det är min kropp och jag bestämmer över den. Och varför måste man han kuckelimuck (Kimmi Gibblers svar på umgänge i sovrummet) i ett äktenskap. Jag klarar mig. Och jag har dessutom sagt till min man att hitta någon som faktiskt vill ha det där lilla extra i sovrummet och bara låta mig vara ifred. Han verkar inte förstå att vi har växt ifrån varandra. Så det gick så långt att han bad mig gå här ifrån medan han var vaken och sen när han hade gått och lagt sig så kunde jag komma tillbaka.
Kan knappt vänta tills jag får råd att skicka in papperna till tingsrätten och få ett jobb så jag kan betala av mina skulder snabbare.


I veckan som kommer ska jag på stöd och match, jag ska ringa CSN och Lowell dessutom ska jag på ytterligare en intervju på en Montessori förskola här i Malmö. Jag chansade och sökte ett förskollärarjobb hos dem trots att de letade efter en legitimerad förskollärare och med 2 praktiker kvar och fortfarande examensarbetet som jag måste få klart inom snar framtid om jag får lugn och ro här hemma så blev jag överraskad över att de faktiskt ville träffa mig. Jag hoppas jag får jobbet och att jag kan se till att göra VFUn där vilket jag inte tror jag får men det är win win för båda liksom. Men vi får se hur intervjun går och sen får vi se hur många kvalificerade förskollärare det kommer på intervjun. Jag tror jag har liten chans att få jobbet då jag nästan är utbildad montessoripedagog.

Annars idag har jag tvättat flera maskiner med kläder och jag ska slänga in fler maskiner idag och så ska jag snart börja koka potatis och göra sås då vi ska äta pulled pork idag.
Nu hör jag tvättmaskinen pipa surt på mig att den är klar så det är dags att slänga in i tumlaren. Ingen rast ingen ro här inte.

På återseende. Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *