Ingen rubrik

Blir ingen rubrik idag för jag kom inte på någon

Egentligen skulle jag och dottern ha umgänge idag men då mannen börjat följa efter mig så fick vi skjuta på det. Förhoppningsvis kommer vi ta det på söndag men vi får se vad vi kommer fram till. Det är inte just nu aktuellt att mannen ska träffa sin dotter för att hon inte vill. Får försöka diskutera med socialtjänsten om hur vi ska lösa det. Allt han vill är att prata med henne i 10 minuter vilket socialtjänsten inte tillåter för de ska skydda dottern. Förståerligt men jag tycker de gör fel. Jag står inte på någons sida här. Jo Izabellas att hon ska få komma hem. Både jag och soc vill ju att Izabella ska komma hem, men så länge mannen gör som han gör så blir det ju inte så.
På tisdag ska vissa papper in men det tänker jag inte nämna så mycket då folk som inte vill mig väl fortfarande läser här. Låt oss säga så här efter 23 år (snart) tillsammans har vi växt ifrån varandra och vi är helt enkelt på olika stadier i livet. Så varför ska vi fortsätta vara gifta egentligen. Är det för bekvämlighetens skull eller för att vi är trygga med varandra. Både och tror jag. Mer än så skriver jag inte.

Annars har det väl inte hänt så värst mycket denna helgen. Har tvättat och städat lite.
Var på IKEA i fredags och kollade bord till Xander. Han vill ha ett nytt så vi ska fixa det till honom i veckan. Men först får vi plocka ner det skrivbordet som de har idag på rummet. Får börja med det imorgon så får vi se hur långt vi kommer och så beställer vi det när vi är på plats. Ja vi får se.
Xander har jobbat hela julen och har väl tjänat ihop några tusen så nu ska han köpa ett PS5 när de finns  lager igen.
Trevligt och så får han livserfarenhet och om han behöver sommarjobba där.
På tisdag ska jag även på visning.Tackade ja till den av ren ilska så nu måste jag gå så jag får ju ta ledigt på tisdag eftermiddag.
Är en fyra i Sibbarp jag ska titta på. Gillar jag den ska jag nog anmäla fortsatt intresserad. Tror inte jag får den då jag fortfarande har mina prickar och för att jag är på plats 15.

Och jag söker fortfarande jobb i Malmö. Vill ju som sagt jobba närmre hemmet.

Men nu ska jag så smått börja göra mig klar för sängen. Ny jobbvecka imorgon och jag börjar mitt nya schema på tisdag. Alla dagar 6.15-16.15 utom fredagar då jag slutar en kvart tidigare.
Får se hur länge jag orkar med pendlandet och vara resurs.
blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *