Jag Älskar min PT

Vad vore livet utan en Elin… Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så har min Endometrios spökat lite extra den här veckan så orken har inte funnits vid min sida så inget gym men i dag pushade jag mig till max och med min pt,s stöd kom jag äntligen i väg till gymmet och körde mitt pass på en och en halv timme, så himlans skönt och nu känner jag mig lite bättre i kropp och själ men jag hade inte klarat det utan Elin Tusen Tack finaste vän så stolt över mig själv allt tack vare din motivation…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag Älskar min PT

Vad vore livet utan en Elin… Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så har min Endometrios spökat lite extra den här veckan så orken har inte funnits vid min sida så inget gym men i dag pushade jag mig till max och med min pt,s stöd kom jag äntligen i väg till gymmet och körde mitt pass på en och en halv timme, så himlans skönt och nu känner jag mig lite bättre i kropp och själ men jag hade inte klarat det utan Elin Tusen Tack finaste vän så stolt över mig själv allt tack vare din motivation…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *