Jag blir så trött på dom

Yttrande på överklagan kom in till kammarrätten nu i veckan och idag fick jag mejl från min advokat om socialtjänstens yttrande över Izabellas överklagan som hennes advokat hade skrivit.
Vi tar en snabb uppdatering.
Vår dotter är ju i ett familjehem just nu och kommer vara där fram tills vi vet vad som händer.
Den 10 maj klockan 13.15 är det alltså förhandlingar med kammarrätten via länk då de är uppe i Göteborg.

Förra veckan pratade Izabellas advokat med Izabella och Izabella sa att hon vill komma hem för dels att hon saknar mig och hon vill bo med sin familj. Hennes advokat tyckte att om Izabella behövde “vård” så ska hon tillsammans med mig bo i ett så kallat utredningshem då socialtjänsten tycker jag har brister i min föräldraroll vilket de inte har berättat om vad i exakt jag brister i så det är förmodligen bara något som de inte kan svara på för de känner inte mig eller så har de en dold kamera i vårt hem eller så är de flugor på vår vägg jag vet inte för de vet tydligen att Izabella har vuxit upp och haft det dåligt vilket hon inte haft.
I alla fall socialtjänsten yttrade sig om Izabellas överklagan att det förslag som hennes advokat kom med utredningshem för de kan inte garantera att vår hemmiljö kommer bli bättre efteråt. Och hur i helvete kan de veta det? Har de mediala krafter eller en spåkula där de kan se hur det blir med oss?
Jag kanske inte ens kommer vara tillsammans med mannen efter vi har varit på det boendet eftersom vårt förhållande inte är det bästa och att han fortfarande vill ha det udda i sängen som jag inte vill ha men det går jag inte in på.  Att vara fast i ett förhållande där man inte alls kommer komma loss överhuvudtaget bara för att man inte har ett jobb och sen så ska man kriga mot socialtjänsten för att få hem sin dotter. Jag vill så gärna att detta ska vara över och att jag får hem min dotter och att vi får den hjälp som vi behöver enligt socialtjänsten. Sen vill jag ju lämna mannen men det är ju inte så lätt…så ja jag sitter fast.
Att inte ha ett jobb att gå till är bara så himla jobbigt. Att inte kunna ha pengar så man kan bli av med alla sina skulder. Just nu blir jag bara sårad och ledsen för att socialtjänsten får lov att bete sig så. Jag tycker att socialtjänsten har allt för mycket makt. De ska inte kunna få för sig att ta barn från sin familj. Jag hoppas att kammarrätten dömer till vår fördel. Att Izabella kommer få komma hem någon vecka efter.
Fick dock höra att kammarrätten har sett över sina rutiner efter fallet med “Lilla hjärtat” att de är försiktiga med sina domar att barn inte ska hamna i en destruktiv familj. Jag kan säga att om jag kommer ut från mitt förhållande som verkar vara det negativa för att jag ens ska få hem min dotter. Förstår ni hur jag menar? Jag vill dock inte ha någon greif om varför jag inte har lämnat innan så är det ett problem som många kvinnor (ibland män) har i sina destruktiva relationer. Man tror att man ska bli ensam att man ska…jag  vet inte.
Men jag tror det är många som känner igen sig i det jag skriver om. Någon dag ska jag lyckas.

Ja ni förstår nog haha.
Jag har i alla fall börjat digga Queen igen, men denna text passar så in i mitt förhållande just nu.
Har snöat in mig på “Too much love will kill you” för den är ju så bra. Visste inte ens att det var Queen som gjort låten.😳
Nej nu har jag skrivit om andra saker än det jag skulle skriva om.
Dags att börja med maten. Imorgon ska jag och Xander träffa Izabella i Trelleborg hela två timmar.

Ci vediamo ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *