Jag hinner inte med

Swisch så låter det om dagarna och plötsligt så var det söndag igen. Egentligen hade jag inlämning idag men då jag knappt får någon studiero här hemma med en man som bara stör en hela tiden. Om jag åker upp till universitetet så stör han mig på messenger. I mitt förhållande får jag inte vara ifred. Det finns inget som heter egentid här.
Jag mejlade min lärare/examinator idag och sa att jag hinner inte bli klar med mitt arbete idag och skulle göra klart det imorgon eller på tisdag men hon svarade att jag kan ta sommaren på mig och jobba på det så nu har jag två arbeten att jobba på över sommaren. Får väl göra ett schema om hur jag ska lägga upp det.

Detta ska göras klart.


Och detta skitet.
Men på montearbetet så har jag tid att söka efter vetenskapliga artiklar på Orkanen biblioteket.
Ändå skönt att jag får lite mer tid på mig i montearbetet så det blir ordentligt gjort. Har ju inget annat för mig under sommaren.

Men nu springer klockan iväg och det är dags att sova.
På återseende. Arrividerci ciao/Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *