Julmarknad i Gamla Stan

Observatorielundensskola… I fredags fick vi föräldrar följa med barnen till julmarknaden i Gamla Stan vilken härlig dag vi fick och vilken cool lärare Viktor har, Kajsa heter hon och hon vet verkligen hur och vad barnen behöver. Vi började med att besöka stor kyrkan där vi tände ljus för de vi saknar Viktor tände ett ljus för farbron i vår gamla trappuppgång och vän Måns och ett för min barndomsvän Abir så fint sen fick veta mer om kyrkan och dess uppbyggnad sist jag var där var på operasångerskan Kerstin Dellerst begravning som var helt magisk när de spelade hennes låtar som ekade vackert mellan pelarna kyrkan är så mäktig och otroligt vacker det var första gången Viktor var där och han tyckte det var så spännande.

Efter Stor kyrkan gick vi längs små gatorna och pratade om människorna husen om allt som hade med historia att göra, människorna levde så annorlunda förr i tiden från hur vi gör i dag man hörde mycket oj från barnen som lyssnade med stora öron så härliga de är…

Vi avslutade dagen på julmarknaden som var så mysig barnen hade fått 80 kr att handla fritt med på marknaden och gissa vad de spenderade sina pengar på haha sockervadd, popcorn, polka klubbor och tugummin själv blev det en kopp glögg och en pepparkaka. Vi hade dock lite otur med vädret det blåste kallt och dugg regnade men trots det fick vi en toppen härlig dag tillsammans med Viktors vänner. Jag log smått hela dagen att se Viktor så lycklig och trygg på skolan med sina kompisar och lärare värmer gott i en mammas hjärta.

Tusen tack Kajsa och John för en så bra annordnad dag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *