Juni

Så var vi inne i junimånad. 

Om en vecka tar Xander studenten. Helt galet. Jag måste köpa dricka nu i veckan som kommer. Tur jag har pengar undansatta till detta.
Vi ligger efter  med hyran men har fixat att den blivit uppskjuten.
Jag fick besked av Alfa-kassan att jag är beviljad ersättning från dem. Men har inte fått det utbetalningen än  men kommer väl förmodligen att få det nu i veckan som kommer och då kan vi äntligen betala hyran.
Jag hade värsta paniken och frågade om mina föräldrar kunde lägga ut men det kunde de inte tyvärr. Men det löste ju sig ändå vilket fick mig att känna att jag fick hjälp från högre makter.

/Bild lånad från Google//

Det blev inga förhandlingar denna veckan då sambons advokat inte mådde så jättebra. Det blev ändrat till förra veckan och sen denna veckan. Så förhandlingen tredje gången gillt dagen efter Xanders student.
Så förbannat irriterande.

Veckan som kommer…vet inte vad som kommer att hända alls. Tror jag inte har så mycket för mig. Jag ska i alla fall tvätta en hel del.

Hittade en konsert från 1981 med Queen så jag antar att jag ska kolla på den på Disney plus.
I fredags såg jag på Önskan och jag som älskar Disney tyckte den var jättebra. Kollade på den på svenska. Gillade inte Peter Jöbacks roll.
Sen såg jag att Moana 2 ska komma i höst/vinter.
Kollade på Day after tomorrow i fredags också.

Jag ska börja göra mig klar för sängen nu. Har sovit som en kratta inatt. Det var sjukt varmt och ingen vind inatt.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *