Grand Hotel… När man får inbjudningar från Roger Morgan och Nina Senise så vet man att det blir med stil och klass de båda står för elegans så jag ser fram emot lördagens fest på Grand Hotel, temat är Karl Lagerfeld Fantasy World där vi hyllar allt han gjort genom åren fram tills hans bortgång klart han är värd att firas en stor ikon som lämnat oss men som aldrig glöms bort. Jag tackar ödmjukast för inbjudan mina fina vänner och på lördag skålar vi tillsammans.

Det ska även bli spännande att se alla uppklädda i Karls ära och här nere ser ni lite av min outfit inför kvällen alla ska klä sig i svart och vitt och jag kör på svart hoppas ni gillar den 🙂

Mer bilder från kvällen kommer det lovar jag 

Nina Senise Och Roger Morgan <3

 

https://www.instagram.com/p/B3ValL_psQG/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *