Katterna är förvirrade nu igen

Det är söndag och de senaste dagarna har  varit så varma.

Det är nästan synd om katterna för de vet inte var i lägenheten de ska vara. Jag har öppnat upp i köket när jag sitter där ute men det blåser ju inte ute direkt.
Har inte hänt så värst mycket denna veckan. Jag har träffat min handläggare på rusta & matcha och vi pratade igenom hur vi skulle gå vidare och vi kom fram till att jag ska börja på praktik för att jag ska få referenser.
När jag kom hem fick jag ett mejl från en förskola som bjöd in mig till en gruppintervju.

Någon timme senare får jag mejl från en annan förskola som jag var på intervju i början av juli.
Hon hade hört av sig till mina så kallade referenser och men de var inte användbara men hon undrade om jag ville komma och provjobba en månad hos dem sen får vi se. Jag tackade så klart ja. Så nu får vi ju se vad som händer när de vill att jag kommer.
Pratade om detta med min handläggare i fredags när vi skulle ha seminarie om vad som skulle hända med nystartsjobb om jag provjobbar. Men det ska nog inte påverka för jag kan ju se detta som en praktikperiod och ta det där ifrån sen och fortsätta på rusta och matcha och få ersättning istället för lön. För gratis täner jag inte jobba. Vet inte ens om man får lön under provjobb?
Jag var även på visning i fredags nere i Limhamn. Mysig lägenhet dock.

Vad händer nästa vecka då?
Två visningar – en imorgon och en på tisdag.
På tisdag börjar även skolan för Izabella. Trelleborgs skolor börjar då. Tycker det är helt sjukt att de inte kan låta henne gå kvar i sin skola där hon gått sedan förskoleklass.
På onsdag börjar Xander i andra ring. Vad hände där liksom.
Han har till och med tagit truckkort nu under sommaren som han finansierade själv. Så grymt stolt över honom.

Tänk att du ska börja andra ring. Tiden går så snabbt.

På onsdag ska jag även träffa min kompis som jag inte träffat på ett år.
Skulle egentligen träffats i juni men hon var tvungen att åka till England då hennes mor gick bort och sen försvann hon in i en depression. Men på onsdag ska jag äntligen träffa henne.
Vi har mycket att prata om. Kommer väl förmodligen också få samtal från minadvokat och förmodligen från soc. Men Izabella ska hem detta året. Får se vad som händer. Vill i alla fall ha fyra nya ögon som kan gå igenom det….men har vi tur så kommer Izabella hem redan i september. Gör hon det så kommer jag ta med henne till Liseberg under Halloweenveckan.

Om jag har jobb vill säga.
De ska dit den 24 september med familjen så vi får se.
Nästa umgänge ville Izabella träffas här hemma så jag får väl prata med soc om det. Men de bör låta henne göra det. Att träffas på socialtjänstens kontor är uteslutet. Jag har liksom inte råd att springa runt i stan och äta varje gång vi ska ha umgänge. Men jag hoppas nästa umgänge inte blir av utan att det är då hon kommer hem.


Älskade barn jag hoppas att denna hemtaningsbegäraan gör så att du får komma hem.

Ska jag provjobba har jag ingen tid att springa till de sociala myndigheterna. Får se vilka tider jag får och när jag börjar. Våra ombud kommer dock vara med oss pm vi måste träffa dem.

Nej dags för sängen nu och om några minuter en ny orörd vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *