Kommer inte på någon vettig rubrik

Jag vet inte hur jag ska skriva detta inlägget.

Allting känns bra så himla jobbigt just nu så att jag bara vill lägga mig ner och dra något gammalt över mig.
Jag kan inte hjälpa att tänka hur i hela fridens namn det har kunnat bli så här.
Jag ber om ett mirakel att lärarna ska släppa betygen innan fredag så jag kan få ut mitt CSN.
Jag skulle ha skrivit mer men det har inte hänt så mycket denna vecka som gått. Vi har haft fyra föreläsningar men jag var bara på tre av dem. I fredags hade vi grupparbete till workshopen som vi ska ha på tisdag. På torsdag ska vi ha salstenta. Jag hoppas att det går hem där.
Att jag faktiskt blir godkänd.


Igår var Xander på Gekås med mina föräldrar och sist han var där var när han var fem år och alla andra år fick han stanna hemma när jag var med där då jag köpte julklappar då. Jag skulle egentligen också varit med men jag ick duktigt vara hemma och göra annat då jag inte har råd just nu. Men så fort CSN kommer ska jag följa med syster  och min mamma upp och handla lite kläder till mig. Hade jättesköna mjukisbrallor som jag köpte där uppe och de höll i drygt 2 år. Också klappar till barn och familj. Eller ja de stora barnen önskar sig MFFkläder och presentkort på IKEA. Izabella vet jag inte vad hon vill ha.

Ny vecka imorgon då. Får ta itu att mejla min advokat och syo på universitetet då jag behöver hjälp med att bli klar med tillgodoräkningen på mina studier.
Jag tänker inte läsa 2 kurser innan VFUkursen då jag behöver jobba och då kan jag inte plugga samtidigt. Eller ja kan och kan men det blir bara jättejobbigt och stressigt för mig.

Men nu ska jag sluta babbla och göra mig klar och gå och lägga mig.

blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *