Art event med goda vänner

I går var jag och min dotter inbjuden till Grand central Scandic där Anders Albinsson bjöd på sina fantastiska konstverk av kända ikoner som Greta Garbo, Coco Chanel, Freddie Mercury, Sophia Loren mfl 

Det var Evelinas första art event så min dotter var mer än förväntansfull då hennes dröm är att få bli konstnär och jag kan säga att hon inte blev besviken, Lina var så söt hon minglade runt bland många av mammas vänner och hon stor mös över all uppmärksamhet hon fick.

Anders hade även gjort en tavla av vår goda vän Roger Morgan nästan så man blev lite sugen på att ha en själv ja inte på mig då utan på mina barn en syskon tavla av Anders vore inte fel att pynta väggen med här hemma jag älskade alla hans tavlor så någon kanske man får köpa snart.

Tusen tack Vincent de Montleau och Roger Morgan som var kvällens arrangörer det här gjorde ni bra och ett stort tack till dig Anders vilken fantastisk konstnär du är och tack för din story och inspiration jag ser redan fram emot din nästa tillställning.

    

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *