Kusinjulen och ny vecka

I helgen var det dags för kusinjul.

Varje år sedan några år tillbaka firar vi kusiner med barn och respektive(min man är inte med av olika anledningar) jul tillsammans. Då spelar vi julklappsspel och beställer mat och bara umgås med kusinerna. Det är en tradition som jag tycker om. Då samsas vi att vara hemma hos varandra. Jag har aldrig hållit i det för att vi bor som vi bor litet och trångt. Men kanske i framtiden men det får den utvisa. Detta året var vi hos min syster med familj.

Det blev så klart glöggfika med julgodis.

Izabella och Xander. Jag vet att jag inte skulle dela bilder med Izabella men hon sa att det är okej. varför ska socialtjänsten bestämma över vad jag får dela och inte dela.

Blev kebabtallrik till middag. Innan maten spelade barnen julklappsspelet och de hade så roligt.
Efter maten och lite prat var det de vuxnas tur och de stora barnen var med oss.
Max vann det jag hade köpt och Izabella fick tvålen som såg ut som en jultomte och jag la undan gärsthanddukar som Max kan ha när han skaffar egen lägenhet. Blev tyvärr ingen bild på dem.

Xander vann ett pussel, en lökstrimlare och kryddor. Och i bakgrunden ser man Max vinst. Han vann även ett tyngdtäcke.

Finaste Izabella.  Jag saknar henne sjukt mycket.

Ny vecka och jag är hemma  från jobbet då jag hade ont i halsen och hade feber igår men jag ska dit på onsdag så klart.
Det som är tristast med att jobba på förskola är alla baciller. Och många föräldrar släpper ofta sina barn till förskolan trots att de inte är riktigt friska eller börjar bli sjuka vilket leder till att vi pedagoger blir sjuka. Men sen är det ju den årstiden också.
Tänkte innan jag avslutar för idag visa er min senaste talisman Amico.

Nu ska jag ha honom tillsammans i piprensare fäst i mitt linne med Occhi.

blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *