Den här kvinnan inspirerar mig varje dag och hon visar mig att ålder bara är en siffra. Du är bäst Danuta och jag älskar hur du alltid är dig själv. Tack för ännu en härlig och rolig kväll jag är så mätt och glad. Love you ??❤️ #aldrigtråkigtmedhenne #vikändeföritaliensktikväll  

Så såg min status ut i går på min Facebook sida i går kväll och jag menar varje ord fler kvinnor borde hyllas när jag är med Danuta trots att det är 30 års skillnad mellan oss så märks inte det vilken energi och livsglädje hon har min fina vän jag vill bli exakt som henne när jag kommer upp mig i åldern den här kvinnan är alltid sig själv hon går alltid sin egna väg och hon vågar det. Jag ska inte gå in på hennes livs historia men trots motgångar som vi alla har i bland trots vissa krämper så finns hon alltid där med ett leende fylld med kärlek och hon hittar lösningar på allt. Jag skulle kunna skriva massor men det tänker jag inte jag är bara så tacksam att hon dök upp i mitt liv när hon gjorde min mamma är likadan min styrka men hon bor i Gävle så det känns skönt att ha Danuta så nära jag har två magiska kvinnor i mitt liv som vet allt om mig och som står vid min sida både när det regnar och när solen lyser som den gör nu man kan inte vara mer nöjd över det.

Så lycklig över min vänskap med henne och tack för allt du gör för Evelina och Viktor du är som en farmor för dem som de aldrig haft.

Vi älskar dig!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *