Lite gnäll

Trevlig helg önskar man mig.

Ja det kanske jag hade kunnat ha om jag bodde med enbart barnen. Nåja snart är denna söndagen och sportlovsveckan över och det är dags för vardagen imorgon igen.
Älskar mitt jobb det gör jag verkligen men inte min tjänst. Jag känner att jag inte enbart tar hand om min resurs utan tre andra som verkligen behöver resurser. Jag har därför börjat söka andra förskolejobb fast i Malmö där jag slipper åka så långt för att jobba. Just nu är jag trött i både kropp och själ för det är inte lätt att vara resurs.
Får hoppas att jag får en annan tjänst på en annan förskola.
blogg familjeliv
Snart är vi inne i marsmånad och första vårmånaden. Officiellt så är det redan vår i södra Sverige då det varit över noll grader i sju nätter på raken och det är ju alltid så skönt och ett säkert vårtecken är vintergäck. De växer som bara den nu.

Har inte haft någon speciell lust att blogga idag.
I veckan har jag bland annat ritat med mitt resursbarn. Han älskar dinosaurier.

Jag ritade dinosarna och han ritade detaljerna Och jag suger på att rita. Inte min starkaste sida.


Detta vaknade jag till i tisdagsmorse. Någon hade skjutit mot ett gäng människor nästan utanför vårt fönster. Jag hörde inte ett smack.

Hela området var avspärrat så jag fick ta värsta omvägen. Är avspärrat på gatan också men fick redigera bilden.
Jag älskar verkligen att bo i detta området.
Och inte nog med det så hade jag en jobbig tisdagsmorgon då bussen trots att jag tryckte körde förbi mitt stopp och jag fick gå från en helt annan hållplats och så kunde jag inte messa jobbet då den mobilen har en tendens att låsa sig när den blir urladdad.
Dagen därpå blev jag sen igen på grund av att ett SJtåg fick haveri på spåret mellan Lund och Malmö. för att sen dagen därpå blev Öresundståget sent för att någon hade hoppat.
Så jo nu är jag trött på tågtrafiken och pendlandet så nu hoppas jag på ett jobb i min hemstad. Även om bussen är sen eller man missar en så kommer den 10 minuter senare så man kommer i tid ändå.
Låter jag bitter…japp men jag är ju ändå glad att jag har ett jobb  men  jag är så värd löneförhöjning.

blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *