Google

I går när jag låg i sängen och hade läst klart min bok och inte kunde sova så googlade jag mitt namn jag vet inte vad jag tänkte på men helt plötsligt började jag Googla Anna Högström Jonsson och dessa bilder kom fram bland annat, mina dagar som make up artist dessa bilder är tagen under en photo-shoot tillsammans med fantastiska fotografen, konstnären och vän Ivan da Silva.

Det var en rätt rolig tid i mitt liv jag arbetade som make up artist i fem år innan barnen kom och sen lite efter innan jag la av helt vem vet kanske något jag borde ta upp igen jag borde gå någon uppföljnings kurs och börja vi får se men något jag faktiskt tänker på.

Men vem googlar sitt namn haha jo jag när jag känner mig uttråkad testa ni också man vet aldrig vad som dyker upp jag hade ingen aning att denna dag låg där… Roligt att se…

Photo-shoot med Ivan da Silva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *