Söndags bio

I dag var jag och min dotter och tittade på filmen Mama Mia 2 vad bra den var, Evelina satt med ett leende under hela filmen medans jag satt med glädje tårar hur blödig får man bli men den var så rörande så mycket kärlek i en och samma film sen att filmen handlar om bandet mellan en mor och dotter gjorde det ju inte direkt lättare att hålla tårarna tillbaka.

Jag älskar vår tid tillsammans min dotter är min bästa vän jag är så glad över relationen vi har. Tacksam att hon tycker om att umgås med sin mamma man vet inte hur länge det varar när hon kommer upp i tonåren och pojkvänner och vänner blir viktigare så jag njuter av varje sekund.

Sann kärlek, bra musik, fantastiskt budskap som spelas av skådispelare som Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfied, Cher med flera gör att både jag och Lina ger tummen upp för filmen så gå och se den…

Mor & Dotter = Mys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *