Mamma till en tonåring för tredje gången

Då har min sistfödda fyllt 13 till slut.

Det gjorde hon i fredags och eftersom det är andra året hon inte är hemma till sin födelsedag kände jag sådan tomhet. Det gör jag ju varje dag. En natt nu i veckan kom bara livet ifatt mig och jag kunde inte somna om.

Izabella och min systers familjs hund Charlie.
De boundade direkt.

I dag var vi och firade henne hos min syster då hon sovit över hos dem från igår till idag. Vi har inte träffats på länge på grund av vissa omständigheter. Nästa gång vi ska ses är när vi ska fira kusinjul…ja nu kommer ju alla kusiner ses på julafton ändå så men vi brukar ha en träff innan jul enbart kusiner med respektive familjer. Något som jag tror många uppskattar. Jag gör det i alla fall. Sen är det nästan spikat att hon ska fira jul med oss. Hon får välja själv.

Izabella tar tårta.


Tårtan som Izabella och hennes kusin gjorde.

Fina Izabella. Jag vet att jag sagt att jag inte mer ska lägga ut bilder på henne men så länge hon godkänner så är det okej. Vill hon inte så gör jag inte.
Samma med pojkarna.

Skickade in min tenta för två veckor sedan men ändå kommer det ta ytterligare 10 dagar innan de kommer att släppa betygen, vilket leder till att jag måste söka om CSN och då måste jag vänta ännu längre på att bli beviljad. Blir så trött på detta. Det bästa är att vi skickade våra texter till urkund igen som redan blivit skrivna så då blir det plagierat. Eller ja jag vet inte riktigt egentligen.
Jag har ju bara reviderat min och skrivit om den lite och tagit bort alla citat.

Men jag får väl snällt vänta och hoppas genom ett mirakel att vi får in pengar innan vi får slug på de som vi har kvar. Denna månaden känner jag mig som någon i lyxfällan. Början på månaden och inte så mycket pengar.

Avslutar inlägget med en bild på Simba. Hon brukar krypa under täcket och sen lägger sig så hon har det på sig. Frusen katt.

blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *