Man sjunger när man är glad och lycklig

Ja det sägs att man sjunger när man är glad och lycklig. Innebär det då att jag alltid är glad.
Musik gör en glad oavsett vilket humör du är på det är så. 
Jag blir glad av musik som Eros Ramazzotti då jag lyssnat på hans musik sedan gymnasietiden. Hur många gånger har jag även gråtit till hans musik. Det som inte känner mig vet inte att jag har läst mycket italienska under mina ungdomsår och har även betyg i det. Idag är jag ganska ringrostig men skulle nog kunna prata en hel del om jag umgåts med italienska människor i en vecka.Annan musik som gör mig glad är Queen som jag lyssnade på mycket som barn som jag igen har återupptäckt.
Freddie Mercery som sa en gång: I am not going to be a star I am going to be a legend.
Och ja det blev han verkligen. När Bohemian rhapsody hade biopremiär  var låten den mest spelade på Spotify. Det var även den dyraste låten som de spelade in 1975.
Idag är Bohemian rhapsody fortfarande den mest spelade låten av Queen på Spotify.

Jag älskar att sjunga och har två appar där man kan sjunga många olika artister. Jag har nämnt dem innan och jag brukar inte tycka om att lägga ut låtar jag sjunger men det är ganska roligt.
Har sjungit in mycket Eros låtar men även låtar från Queen och andra favoritartister. Jag skulle vilja göra en skiva med coverlåtar som jag sjungit in men måste nog först undersöka om jag behöver någon form av licens för det. Men å andra sidan så tror jag inte så många skulle lyssna på mig. Så jag håller det för mig själv.
Men för den som vågar som flaggar jag för min sida på Smule.
Finns även på Starmaker en annan app men de har ingen webbaserad hemsida utan bara en app så dit kan jag inte länka. Jag har alltid drömt om att få sjunga tillsammans med Eros Ramazzotti.
Men nu är det dags att tänka på refrängen och göra sig klar för sängen för att starta en helt ny vecka. På fredag är det dags för intervju och jag ska också hinna skriva min redogörelse och skicka till sociala myndigheterna så de kan skicka till MU (nog om det).
blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *